WEBDESIGN

PROFESSIONEL HJEMMESIDE MED TANKE PÅ MARKETING

Alt-i-en hjemmeside

Hos os får du en hjemmeside, der er skabt med de nyeste redskaber på markedet. Vi har samlet alt i en pakke, så du ikke skal tænke på essentielle tillægsprodukter du er “tvunget” til at tilkøbe efterfølgende. “What you see is what you get”, er en af vores hovedfokuspunkter, for at holde et sundt forhold til vores kunder.

Antivirus & SSL

Der er selvfølgelig sørget for antivirus program og blokering af spam, så du kan have din hjemmeside for dig selv.
Du vil automatisk også få SSL (Secure Sockets Layer) koblet på, så de besøgendes forbindelse og oplysninger vil blive krypteret, så de ikke bliver hacket.

Support & backup

Hos os vil der altid være en supportpakke inkluderet. Det skaber tryghed for dig som kunde, da vi altid vil kunne hjælpe dig, hvad enten du skal have lagt nye billeder ind, eller oprette et nyt menupunkt.

Udover at stå til rådighed for dig, laver vi også cloud backup, så du kan være sikker på at vi altid kan genoprette din hjemmeside. Cloud backup, betyder at vi dagligt tager backups af din hjemmeside, så hvis uheldet er ude, kan vi altid genoprette din hjemmeside med den nyeste version fra vores backup administration.

Tilmelding til google

Efter et færdiggjort design og din godkendelse, vil vi tilmelde hjemmesiden til Google. Google vil derefter indeksere hjemmesiden, så den kommer frem ved en google søgning. 

Vi bygger hjemmesiden op omkring dine udvalgte SEO (Search Engine Optimization) sætninger, så du kommer bedst muligt frem på dine søgesætninger. Der er aldrig nogle garanti for at ligge som nummer 1, men ved at vi starter med at bygge hjemmesiden op omkring dine søgesætninger, er der en større chance. Det afhænger også af hvor meget konkurrence der er på markedet, hvor du befinder dig og mange andre faktorer.